Het team

Tim Van Parys en Filip Claeys zijn de bezielers van Effict. Sinds de start van Effict in 2008 vormen zij een complementair team. Ze werken samen aan alle projecten. Zo kan je steeds van een persoonlijke aanpak genieten én wordt de continuïteit van je project gegarandeerd.

Tim heeft als software developer en IT architect alle technische bagage die nodig is om elk project te doen slagen. Servers, databases en programmeertalen kennen voor hem geen geheimen. Tim staat garant voor een realistische planning van jouw project en de perfecte werking van jouw site en software.

Filip is psycholoog van opleiding, met een uitzonderlijke interesse in internet en (web)design. Hij staat in voor de uitwerking van jouw ideeën tot een concreet project en voor de "buitenkant" van jouw site en project (wat de bezoekers en gebruikers uiteindelijk te zien krijgen). Hij houdt je voortdurend op de hoogte van de stand van zaken van jouw project, in mensentaal.

Beiden zijn geboren en getogen in Vinkt, een deelgemeente van Deinze. Ze kennen elkaar van kleins af aan en waren onder meer op lokaal, provinciaal en nationaal niveau actief in de jeugdbeweging KSA. Ze delen een passie voor lange wandelingen tussen en over hoge bergen.

Partners

Tim en Filip geloven in hun eigen vakmanschap. Ze geloven dus ook in het vakmanschap van anderen.

Enerzijds in jouw vakmanschap. Je blijft als klant steeds het best geplaatst om jouw project aan te sturen en te realiseren.

Anderzijds in het vakmanschap van anderen. Daarom maken we voor het opmaken van een unieke huisstijl of design, voor bijzondere SEO-noden of voor verregaande integratie met sociale media graag gebruik van onze partners die stuk voor stuk uitblinken in hun domein.

 

Contacteer ons

Om een project te doen slagen, is de juiste "klik" nodig. Als we niet op dezelfde lijn zitten, dezelfde goesting hebben, dezelfde visie delen, dan is een duurzame samenwerking niet nodig.

Het spreekt dan ook voor zich dat we graag vrijblijvend kennismaken om van gedachten te wisselen over jouw project en onze samenwerking.

contacteer ons